lauantai 26. syyskuuta 2015

Kasvonaamioita, 1

Vähän infoa eri kasvonaamioista, joita olen testaillut vuosien varrella.


 
Luin ennen Cliniquen käyttöä hirveästi kyseisestä tuotteesta, tietenkin hinta ei vetänyt puoleensa. Mutta yhtenä päivänä päätin ostaa tavallisen ihon hoitosarjan ja samalla ostin tämän Cliniquen kasvonaamion, jota kehuttiin ja tuotiin hirveästi esille. Mielestäni tämä toimi hyvin ihollani, mitään pahoja reaktioita ei näkynyt tai tullut esille käytön aikana.
Hyvät puolet: Käytön jälkeen iho tuntui hyvältä, öljytön, ei kuivata ihoa
 
 
Tämä oli ensimmäinen kasvonaamio tuote, jota aloin käyttämään.
Kiinnostuin We Care Icon tuotteista sen takia koska niiden hinta oli todella edullinen. Tällä tuotteella on ihana koostumus ja tuoksu, josta erityisesti pidän. Toisaalta petyin tuotteeseen, tuotteessa voi sisältää hajusteita, jotka huononsivat omaa ihoa. Ihotyyppi: sekaiho
Kauppa: Emotion
 
Varmasti hyvin moni tietää The Body Shopin. Yleensä en sieltä juuri ostele mitään erityistä, mutta nyt ainakin niin kävi. Tietenkin harmillista tässä kokonaisuudessa se, että tuubi on korvattu purkilla, joka ainakin itseäni hankaloittaa tämän laitossa. Iholla tämä on tuntunut oikein hyvältä, ei mitään pahempia ongelmia ole tullut vastaan.
Hyvät puolet: Hellävarainen, rauhoittaa ihoa
 
 
En ollut ennen kuullut, mistään Clean Start ihonhoito sarjoista. Kävin kerran kosmetologilla ja hän suositteli kokeilemaan tiettyä tuotetta. Olen pitänyt tästä naamiosta eritysesti sen koostumuksen takia. (tuotteen löytää parhaiten verkkokaupasta)
Hyvät puolet: Täydellinen koostumus, ei kiristä ihoa, raikas tunne
 
 
 (harkitse aina uusien hoitotuotteiden ostoa tai kysy asiantuntijalta esimerkiksi: ihotautilääkäriltä)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti