maanantai 21. syyskuuta 2015

Tallinna 2015

 Sateista maanantaita kaikille!

Kävin Tallinnassa, kun olin lomalla heinäkuussa ja seuralaisenani oli hyvä ystäväni. Nyt kyse oli pelkästä päiväristeilystä. Asia, josta rupesin ikävöimään oli auringonlämpö, mielettömän hyvä ja edullinen ruoka, mieluisa tunnelma ja ihmisten ystävällisyys. En tietenkään väitä etteikö nämä asiat täällä Suomessa näkyisi.

Hiukan kuvausta ja tunnelmaa päivästä!

Lähtö Tallinnaan passit kourassa.Vaikka pieni "stoppi" tuli eteen lippuja ostaessa niin ei se onneksi hirveästi menoa hidastanut.
  

 
Torilla kierreltyämme huomasimme kaksi aivan mielettömän hienoa hevosvaunua, miksi ei omistajatkin. Mielessä tietenkin kävi kyyti, mutta hinta sai mielen muuttumaan täysin. (muistaakseni 30€)
 
 
Nyt hiukan ostoksia, joita tuli ostettua päivän kunniaksi!
 
 Tallinnaan lähdettyäni tein itselleni listan, mitä minun on pakko ostaa ja tässä se sitten olikin eli lompakko. Rakastuin heti tähän malliin, saa hyvin klipsillä kiinni. Vaikeinta oli valita kumman värin valitsen valkoinen vai beige, valkoinen se voittaja oli.
Kauppa: laivasatama/Hinta: 11-12€
 
 
 
Tallinnan keskustassa kiertelimme eri liikkeissä ja päätimme käydä tällaisessa "nuorille" tarkoitetussa vaatekaupassa. Heti silmäni kiinnittyivät tähän lumen-valkoiseen villapuseroon, oikein mukava päällä ja samalla tyylikäs. Saa samalla laitettua rusetille keskeltä. 
                                                                  Kauppa: Hipster/Hinta: 12-16€
                                                                                   


                                                                      

Samassa liikkeessä jossa näin villapuseron, huomioni kiinnittyi näihin erikoisiin farkkuihin. Materiaali on todella joustavaa ja vartaloa myötäilevää. Ehdottomasti paras ostos!
                                                                    

Farkuissa ei ole paikkaa vyölle, mikä mietitytti ja ihmetytti. Arvelujen ja pohdinnan jälkeen farkut ovat istuneet hyvin päällä.
                

                                                                                     Kauppa: Hipster/Hinta: 20-25€
                                                                                     
                                                                                     

Kun ilta alkoi häämöttää ja laiva kutsui, paluumatkalla huomasin laivan tax-free-valikoimassa herkullisen keksipaketin. Pakko myöntää, että keksit eivät vieneet huomiotani vaan tämä upean näköinen herkkulaatikko! On kyllä niin glamour.
Hinta:10€
 
 
Sinänsä harmillista ettei tultu otettua enempää kuvia, mutta yleensä ne hetket ovat kaikista tärkeimpiä!

                              
 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti