tiistai 22. joulukuuta 2015

Kuulumisia!

Vihdoinkin loma on alkanut ja ansaittu, yllättävän hyvin lomani lähti käyntiin. Mitään sen erikoisempaa en ole puuhaillut, ehkä hieman jännityksellä odotetaan joulua. Ensimmäisen lomapäivän jälkeen itsestäni tuli todella laiska rätti, esimerkiksi päiväni ovat menneet vain laiskotellessa ja mitään "järkevää"en ole jaksanut tehdä.
Koska olen lomalla niin mikään ei pidä minua erossa kynsien laitosta, kun arkisin se olisi aivan mahdotonta. Omien kynsieni lisäksi "asiakkaina" olisi vielä ystäväni ja kaksi siskontyttöä.
Aattoni tulee kulkemaan aika rennoissa merkeissä. Ukkini haudalla täytyy käväistä kynttilän kanssa ja loppuilta menee tyttöjeniltaa viettäessä mummillani, toivottavasti ei naapureilta tule valituksia! Aaton aamuna minulla on suunnitelmana tehdä tälle minun rakkaalle teräsmummolle muromakeiset, hiukan erilaisella reseptillä. Kirjoitin siitä varmasti jossakin tekstissä.
Loppuviikkoni ei enään näytä kovinkaan ihmeelliseltä, tietenkään jos suunnitelmiin ei tule muutoksia. Muistakaahan olla kilttejä, tästä edespäin hyvää illanjatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti