perjantai 22. huhtikuuta 2016

Hyvää perjantaita, pitkästä aikaa!

Kristus! Miten kauan siitä on mennyt, kun viimeksi kirjoittelin tänne blogiin. Tässä on ollut niin paljon kaikkea asiaa, jotka on täytynyt hoitaa ja varmasti menee laiskuuden piikkiin. 

Kokeita ja tenttejä on ollut hiukan, mutta ei onneksi äärettömiin. Isoin muutos on ollut elämässäni rakkaan mummini pois meno, hautajaiset on jo pidetty maaliskuussa. Toukokuussa tai kesäkuussa kauniita kukkia hankkimaan sitten sinne haudalle, ihanaa! 


Tuntuu jotenkin niin mielettömältä, kun tuo kesä lähenee hurjalla vauhdilla! Saa nauttia luonnosta ja raikkaasta kesäilmasta. Ja riittäähän niitä suunnitelmiakin sinne, eli niitä suunnittelemaan. Toivottavasti sinne asti luvattaisiin hyviä kelejä, kun viime kesänä ilmat olivat sellaisia mistä ei kehtaa edes mainita. 

Mainitaan vielä siitä, että käväisin katsomassa pari elokuvaa Viidakkokirja ja 5-Aalto, suositttelen! Vaikka tuo viimeisin mainitsemani elokuva ei ehkä vastannut odotuksia, sori. 

Hiukan tulee kuvia ravintolan annoksista joista on saatu nauttia ystävättären kanssa.

Todella herkullisia herkkuja, paikat:

                    Fonda Del Sol
                  Memphis Hesari
 (ei ravintola) Jungle juice bar ja pari ylempää herkkua muualta tiskiltä 

Pari kuvaa tehdyistä kynsistä.



Toivotaan nyt, että jaksan kirjoitella enemmän tänne! Viimeistään kesällä tulee hiukan tekstiä kuvioihin. Tästä toivottelen oikein hyvää perjantaita kaikille!
Soitan mummin lempikappaleen, hänen muistolle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti