perjantai 10. kesäkuuta 2016

Perjantain kirjoituksia!

Tässä sitä taas tuijotetaan ruutua ja yritän keksiä paljonko laitan tekstiä tulemaan! 
Elikkäs oma loma on alkanut aikoja sitten ja toivotan hyvää lomanviettoa niille joilla se on vasta äskettäin alkanut. 


Lomani starttasi ihan hyvin, Linnanmäki on jo koettu ja seuraavaa kertaa odotetaan mikä on tulevalla viikolla, onneksi kelit näyttävät lupaavilta! Myös Hämeenlinnassa on saatu juosta manikyyrien parissa.  
Onhan tämä vuosi ehkä ollut kaikista masentavin kahden läheisen ihmisen menettämisen suhteen, mutta onneksi vahvalla asenteella olen pärjännyt. Eihän kenenkään ihmisen menettäminen tunnu hyvältä, mutta luulen että se tekee itsestä paljon vahvemman? Ainakin tämä on näkynyt ukkini kohdalla.
Palaan vielä mummini menettämiseen, tottakai se sattui koska meillä oli niin läheinen suhde. Melkein kuin siskot eikä suuri ikäerokaan haitannut meidän keskustelujamme. 
Palailen vielä tuleviin suunnitelmiin, että tulevalla viikolla olisi se Linnanmäki jonne lähtee mukaan tietenkin itse ja neljä siskonlasta. Mitenköhän täti selviää?


Tulevista suunnitelmista en tiedä koska lomaa on todella paljon jäljellä, mutta varmasti edesmenneen mummini asunnolla täytyy käydä tavaroiden takia. Paljon olemme saaneet aikaiseksi äitini kanssa. Tietenkin osa tavaroista menee kirppikselle joihin tulen osallistumaan kesän aikana. Eli onneksi itsellä on lomaa sen suhteen. 


Toisaalta menettäminen tuntui helpommalta koska tiesin, että tein kaiken hyvän hänen eteen ja parhaani. Esim. jos en olisi pitänyt mitään yhteyttä tai antanut omaa aikaani niin luulisin, että katumus ja pettymys olisivat painaneet mieltäni ja silloin hänen lähtö olisi tuntunut vielä kamalemmalta. Kuten itse olen sanonut ja onneksi hän sai kuulla lauseen "Hänenlaisesta mummista voi vain unelmoida" Tästä nyt kannan hänen antamansa opit ja neuvot! Itse annan neuvon pitää banhemmista ihmisistä huolta ja varsinkin isovanhempiin kannattaa pitää yhteyttä. 


Toivottelen hyvää perjantaita kaikille ja muistakaaa viettää mukava kesä!


Perjantain fiilistä tuomaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti