sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Palailua blogin ääreen!

Kirjoittelin viimeksi siinä joulukuun puolella ja sen jälkeen ei ole tullut mitään tekstiä, mutta nyt ajattelin hiukan pistää ruudulle asiaa.
Joululoman jälkeen aloitin työharjoittelun päiväkodissa, pienten taaperoiden parissa. Uutta puuhaahan se ei ole, kun muutenkin päiväkodissa on työskennelty pari vuotta sitten. Harmillinen tosi asia on se, että sen takia en ole jaksanut/viitsinyt edes avata koko blogia. Työ päättyi 12.2, surullista.. Tietenkin meitsinä kyseiset näyttöpäivät eivät jännittäneet yhtä paljon kuin loppuarviointi, siis en tiedä miksi tuollainen päivä itseäni edes jännitti? No, kuitenkin kaikki meni omalta kohdaltani mielestäni hyvin ja palaute oli myös kaikilta osapuolilta hyvää, välillä vähän omituistakin juttua oli jos saan olla rehellinen. Työn loputtua tämän maskotin täytyi palata vain viikoksi koulunpenkille ja sitten eli nyt alkaa ansaittu viikon loma.
Loma suunnitelmia on jonkun verran, mutta onneksi ei liikaa! Vuosaaressa käväisin eilen 20.2 mummilla viettämässä myöhäisiä synttäreitä, hauskaa oli ehkä liiankin.. Myös kakkua sekä kahvia sai nauttia hyvässä seurassa ja pika manikyyrin sain väsättyä sankarille jne.
Ensiviikolla meitsillä on nokka kohti Hämeenlinnaa, täytyyhän kavereita hiukan morjestaa ja parille ystävättärelle tulee lomaksi kynnet! Myös vihdoinkin hurtat saavat trimmauksen, tätä on oikeasti odotettu. Samana päivänä sitten olisi "shoppailua" ja elokuviin meno kahden siskontytön kanssa. Aika mukavaa, mutta toivotan oikein hyvää sunnuntain jatkoa kaikille ja hyvää lomaa niille joilla se alkaa.


Vähän musiikkia tuomaan hyvää mieltä tälle päivälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti