perjantai 23. lokakuuta 2015

Perjantain tervehdys!

Taas siitä on jonkin verran aikaa, kun kurkkaan tänne! Viikkoni on mennyt hyvin, tietenkin väsyneeksi on tehnyt tämä ilma. Pimeää, kun lähtee kotoa ja melkein saman voisi sanoa toisinpäin. Keskiviikkona trimmailin näitä meidän narttuja, parrat ja otsikset oli pakko siistiä! Karmea näky. Ehkä tyhmin päähänpistos pisti eilen, kun päätin mennä lenkille näiden narttujen kanssa, vaikka oli kurakeli ja satoi. Ihaninta oli tulla kotiin itse litimärkänä ja kuraisena, lisäksi molemmat lenkkitoverit olivat aivan hirvittävän lian peitossa. Siinä meni ilta uudelleen trimmaillen ja pesten. Pahinta oli laittaa lenkille " parhaimmat kamppeet " päälle. Koska rakastan valkoista niin olihan kaikki valkoiset ulkovaatteet pakko laittaa! No, ei yllätyksenä tule, että kengät oli aivan räjähdyksen jäljiltä ja takki aivan yltäpäältä kurassa.
Siinä sitten sekin ilta meni niiden pesemisessä, eli tyhmästä päästä kärsii ja seuraavan kerran laitan suosiolla neidit pihalle.
Tuumailin, että jossain vaiheessa laittelen omia trimmausvälineitäni ja tekniikoita, joilla pyrin saamaan hyvän lopputuloksen.
Nyt vain rentouttavan viikonlopun viettoon, itselläni tämä päivä menee mummilla tyttöjeniltaa viettäessä. Minun sanojeni mukaisesti: Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti