lauantai 10. lokakuuta 2015

Syyskuun suosikit

Syyskuussa törmäsin todella miellyttäviin ja hyvänlaatuisiin tuotteisiin!


Kampaaja suositteli tätä tuotetta ja samalla päätin kokeilla. Aivan mielettömän hyvä! Itselläni on pitkät ja paksut hiukset, jotka välillä eivät millään pysy ruodussa, mutta kiitos tämän!
Tuote on kiiltoa ja pehmeyttä antava hoito- ja viimeistelyseerumi. Tuote sopii kaikille hiustyypeille, saat laittaa tuotetta kuiviin tai märkiin hiuksiin. Sen jälkeen voit vain muotoilla. Hiukseni ovat entistä pehmeämmät ja mukavan tuntuiset.
https://www.sokos.fi/fi/sokos/four-reasons-argan-beauty-seerumi-75-ml

Monesti harkitsin, että ostaisinko kuorinta-aineen vartalolleni. Tuote on tuntunut hyvältä iholla ja pidän kovasti tästä tuotteesta! Hienoa on ollut nähdä, että tuote ei ole vahingoittanut ihoa tai mitään yliherkkyyttä ei ole näkynyt. Tuotteen tuoksusta itse pidän, vaikka toisilta on kuulunut erilaisia mielipiteitä.
http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=4150/~product_id=12048

Olen itse suuri Clinique fani ja sain tämän testattavaksi. Tuote tuntuu hyvältä levittää ja huulet tuntuvat miellyttäviltä. Lisäksi väri on todella tyttömäinen!
https://stockmann.com/fi/brand/kosmetiikka/meikit/huulet/huulipunat/clinique-chubby-stick-intense-moisturizing-lip-colour-balm-huulikiiltokyna-2-g--268941/394565?itemId=948719

Katselin ja tutustuin erilaisiin rajauskyniin, etsimisen jälkeen päädyin taas Cliniqueen. Enkä joutunut taaskaan pettymään! Hyvä puoli on, että tämä on kierrettävä rajauskynä ja tätä ei tarvitse teroittaa. Myös kestää kokonaisen päivän, lisäksi tämä levittyy hyvin.
https://www.sokos.fi/fi/sokos/clinique-quickliner-for-eyes-rajauskyna-03-g?gclid=CjwKEAjw7uKwBRDUlJvRo-z6rgMSJACbmSBhggvcFjkUFHfihlhM43KmvLE9awBfxu3_k7OeJ9_eQRoCUgvw_wcB



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti