sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulutunnelmaa 2015!

Viikonloppuni on ollut aika kiirettä tihkuva, perjantaina lähdin mummille viettämään tyttöjeniltaa. Lauantai päättyi meidän osaltamme sketsisarjan Putouksen viimeiseen näyttö kertaan. Viimeinen vapaapäiväni on mennyt hiukan siivouksen ja joulu askareiden tekemisessä. Voin sanoa, että suihkun siivoaminen lattialämmityksellä on aivan karseaa! Järkevä olisi varmasti avannut ikkunan, mutta minkäs teet..
Tätä urotyötä tehdessäni oma mammani päätti leipoa joulutortut kaikille talon asukkaille, aiai! On se ihanaa istua sohvalle ja nauttia suussasulava torttu.
Kuitenkin itselläni nautiskelu päättyi lyhyeen koska joulu on tulossa niin täytyyhän sitä nopeasti lahjat ja kortit laittaa loisto kuntoon.
Tuleva jouluni tulee vietettyä oman mummin kotona kahdestaan, ajattelin hänelle tehdä suklaiset muromakeiset ja sen päälle toinen lahja. Eikö lahja idea tästä parane? Suosittelen antamaan aina jotain itse tehtyä!




Tuleva viikkoni ei mene sen erikoisemmin, kun yleensä. Hiukan matkustelua ja paikoissa ravaamista päivät tulevat sisältämään. Nyt vain innolla tulevaa lomaa odotetaan, onneksi vain reilu viikko siihen.

Hiukan joulumusiikkia tuomaan joulumieltä kansalle, oikein hyvää sunnuntai illanjatkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti