torstai 3. joulukuuta 2015

Kuulumisia!

Ajattelin hieman avartaa kulunutta viikkoani eli maanantai ja keskiviikko eivät menneet sen kummemmissa merkeissä.
Sanoin viime kirjoituksessa, että käväisen ostoksilla ja tiistaina sitten sovin ystävättäreni kanssa käynnin. Minulla ei ole tapana "shoppailla" liikaa, että kassit ovat täynnä tavaraa, tällä tarkoitan tietenkin vaatteiden ostoa. Aikoja, aikoja sitten se olisi ollut mahdollista, mutta ikää myöten rahan arvon on tajunnut.
Yleensä "vaateostoksilla" panostan hintaan ja laatuun koska haluan käyttää ostamiani vaatteita mahdollisimman kauan niin, että ne ovat vuosien jälkeen hyvässä kunnossa!
Päätin hankkia hyvät talvikengät säällä, kun säällä. Aluksi kyllä pelästyin hintaa, mutta kyllä se siitä sitten katosi mielestä. Monesti olin ajatellut mielessäni, että haluan hyvän lenkkeilytakin talvisäälle. Etsin netistä ja löysin Stadiumista omaa mieltä miellyttävän "sporttitakin".


http://www.kookenka.fi/bb-wendy-high-scale-fur-2702-341545.html



http://www.stadium.fi/vaatteet/takit/114010008/craft.w-pxc-storm-jkt.black

Viikkoni suru-uutinen on, ollut yhden jyrsijäni menehtymä. Kyseisestä jyrsijästä olin hieman kirjoitellut yhteen blogitekstiin, jossa mainitsin tämän suuren patin niskan lähettyvällä alueella.
Huomasin tiistaina ruokaa antaessani, että eläimen vointi on aika heikko, haluton ja sekava. Ruoka ei maistunut yhtään ja silmissäni näytti siltä, että nyt ei kaikki ole ihan "okei". (lisäksi "häneltä" meni välillä jalat alta.)
Siinä vaiheessa tiesin mistä on kyse eli patista tämä kaikki johtui. Päätin jos jyrsijä ei "nukahda" torstaihin asti niin aion tehdä lopetuksen.
Toisaalta olen tyytyväinen siihen, että eläin menehtyi samana iltana, jolloin huomasin huonon voinnin. Itselleni eläimen "lopetus" on aina kamalampaa koska tunteet itselläni siitä vain kasvatat. Mutta onhan siinä hyviä puolia eli saada eläin pois voimakkaista kivuistaan.

Tuntuu, että olen juossut eläinlääkärissä satoja kertoja vaikka käyntejä on vain kahdeksan kertaa. Joudun tänään menemään nyt toisen narttuni kanssa lääkärille näyttämään samaa ongelmaa eli kynttä.
Saa nähdä mitä mieltä lääkäri on, mutta itse olen jo kirjoittanut monta riviä liitutaululle.
Tämän neitokaisen kynsi ei näytä niin pahalle kuin toisen, ei haise. Sisällä on jotakin vierasta, katsotaan ja mietitään jälkeenpäin. Onneksi sentään toisen nartun tassu on jo paremmassa kunnossa!
Tästä päivästä eteenpäin toivotan oikein hyvää päivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti